Termopapa

Тепла підлога електрична опт та роздріб

Ще одним завданням для нас стало забезпечення теплої підлоги в якості додаткового опалення для кухні, площею 5 м2. Фінішне покриття – лінолеум. Найкращим рішенням стало використання інфрачервоної теплої плівки KH 308.

Енергоплівка KoreaHeating (виробник Південна Корея) – це система променевого обігріву, продукт, що випромінює з поверхні інфрачервоні промені (довжиною 5-20 мкм). Випромінювач – карбонова паста, по ній мідно-срібними провідниками йде напруга 220 В. Сам продукт є прозорою поліестеровою плівкою.
Вуглеводневе волокно (карбон) має високу теплопровідність, яка досить висока в порівнянні з аналогами, що використовуються в системах обігріву. Тому наша продукція відрізняється ефективністю, при порівняно невеликому енергоспоживання.

Інфрачервона плівка створена за допомогою нанотехнологій (зміна властивостей матеріалу на рівні найменших фізичних субстанцій – атомів, молекул). Що стосується енергоплівки, застосування нанотехнологій дозволило досягти найвищого рівня випромінювання аніонів та інфрачервоних променів.

Особливості використання інфрачервоної плівки
Будь-яке нагріте тіло при нагріванні випромінює інфрачервоні промені. І людський організм не є винятком – наше випромінювання відбувається в діапазоні від 6 до 20 мкм. Тому будь-які зовнішні випромінювання з подібною довжиною хвиль організм людини поглинає, сприймаючи за власне.

Це випромінювання дуже глибоко проникає в організм, добре прогріваючи його. На такій властивості ґрунтується принцип теплового лікування, який широко використовується у медицині.
За цим принципом працюють інфрачервоні сауни і кабіни – адже в них людина потіє при порівняно низькій температурі – близько 40 градусів.

При такому прогріві піт людини складається переважно з води – близько 75% і твердих речовин – токсинів, жирів і кислот. У звичайних саунах частка твердих речовин, що виділяються, приблизно становить 5%. Таким чином процес потовиділення залишається природним при комфортній температурі, сприяє очищенню та омолодженню шкіри. Температура людського тіла піднімається до 38 градусів, як це відбувається при інфекційних захворюваннях, таким чином дія хвороботворних вірусів пригнічується.

Все перераховане вище може бути здійснено за допомогою енергоплівки KoreaHeating,

Застосування інфрачервоної плівки:

Технічні характеристики:

Переваги інфрачервоного обігріву:

-Можливість регулювання окремих зон з різною температурою;

Важлива інформація про вплив на організм людини

При регулярному використанні інфрачервоної плівки KoreaHeating усувається низка захворювань завдяки благотворним властивостям проникаючого випромінювання енергоплівки. До цих проблем зі здоров’ям можна віднести серцево-судинні захворювання, біль у м’язах, різного виду простудних захворювань вух, горла, носа. Також інфрачервоне тепло усуває загальну слабкість та виснаження організму та сприяє його оздоровленню. Звичайно ж, плівка не є панацеєю від усіх хвороб, але пам’ятайте, що такий вид обігріву дає вам набагато більше ніж просто тепло. Інфрачервона плівка дарує комфорт у поєднанні з користю для вашого організму та матеріального добробуту.

Де використовується?

Нагрівальну плівку можна успішно використовувати в різних сферах для обігріву різних поверхонь. Декілька прикладів застосування нагрівальної плівки:

  1. Підлогове обігрівання:
    • У житлових приміщеннях, включаючи кухні, вітальні, ванні кімнати. До речі про ванні кімнати, якщо у вас стара ванна, а нову купувати не вистачає фінансів або демонтаж старої занадто утруднений, рекомендуємо звернутися до фахівців з реставрації ванн у Києві.
    • В офісах та комерційних приміщеннях для створення комфортної атмосфери.
  2. Обігрівання меблів:
    • Вбудоване обігрівання меблів, таких як столи, стільці, ліжка.
    • Використовується для створення комфортних умов у ресторанах, кафе, готелях.
  3. Виробничі процеси:
    • У промисловості для обігріву труб, резервуарів, обладнання.
    • Для утримання оптимальної температури виробничих приміщень.
  4. Автомобілі та транспорт:
    • Для обігрівання сидінь в автомобілях, автобусах, поїздах.
    • Для утримання оптимальної температури двигуна або акумулятора в холодну погоду.
  5. Теплиці та аграрні культури:
    • В теплицях для створення оптимального теплового режиму для рослин.
    • Обігрівання грунту під час холодного сезону.
  6. Медичні застосування:
    • В медичних ліжках та реабілітаційних пристроях для створення комфорту пацієнтам.
    • Для обігрівання виробів медичного призначення.
  7. Технічні застосування:
    • В електроніці для захисту від негативного впливу холоду.
    • Для обігрівання технічних пристроїв та механізмів.

Загалом, нагрівальна плівка може бути використана там, де потрібно м’яке та рівномірне обігрівання поверхонь з можливістю регулювання температури.

Енергоплівка KoreaHeating