Termopapa

Тепла підлога електрична опт та роздріб

Чудовим вирішенням проблеми обігріву у приміщеннях типу церков, храмів тощо, є якраз інфрачервона нагрівальна плівка. Вона легко монтується, не псуючи старовинний інтер’єр своїм виглядом, обігріваючи при цьому повністю приміщення рівномірно від підлоги до стелі.

Термоплівка Korea-Heating як унікальна система опалення. З настанням холодів виникає доречне питання: як максимально зберегти тепло в приміщенні? Звичне для багатьох газове опалення стає надто затратним і водночас не виправдовує своєї ціни, адже тепло не розподіляється по всьому приміщенню, а піднімається вгору. Тому найчастіше доводиться додатково використовувати для обігріву електроприлади. Але технології вже зробили крок вперед, і на ринку з’явилися вигідніші опалювальні системи.
Спочатку трохи теорії. Існує кілька видів систем опалення: повітряна (куди входять печі та конвектори), водяна (котли, системи та радіатори, а також тепла підлога) та електрична (тобто використання електричного кабелю та ІПО – інфрачервоне плівкове опалення).
Перші два види поступово витісняються третім за рахунок своєї неекономічності і великої кількості ресурсів, що витрачаються на обігрів. Оптимальним стає електрична система і, зокрема, інфрачервоне плівкове опалення.


Термоплівка Korea-Heating як унікальна система опалення: у чому вигода?

Інфрачервоне плівкове опалення сьогодні лідирує і серед електричного опалення, і серед інших систем. Термоплівка має ряд дуже якісних та важливих характеристик. По-перше, вмонтувати її можна в будь-яку частину приміщення: підлогу, стелю, стіни. Таким чином, тепло буде циркулювати по всій площі приміщення, що опалюється, а не розподілятися локально. По-друге, використання плівкового опалення не потребує додаткових зусиль для забезпечення тепла. Тобто не потрібно закуповувати дрова або випускати із системи всю воду перед опалювальним сезоном.


Пару слів про плівку Korea-Heating

Термоплівка Korea-Heating на відміну від аналогів споживає набагато менше електроенергії, але при цьому її теплопровідність набагато вища за інші. До того ж дана система хороша і тим, що використання її не обмежується тільки житловими приміщеннями. Плівку Korea-Heating також можна вмонтувати для обігріву відкритих майданчиків, автостоянок, сходів, промислових цехів, теплиць, автомобілів і т.д. Також вона підходить для приміщень контактних з водою- сауни, аквапарки, басейни та просто ванні кімнати. До речі про ванні кімнати, якщо у вас стара ванна, а нову купувати не вистачає фінансів або демонтаж старої занадто утруднений, рекомендуємо звернутися до фахівців з реставрації ванн у Києві.
Безпечна плівка, заснована на використанні інфрачервоного спектру сонячного світла, негативно не впливає на організм, не сушить повітря, зберігає свої властивості протягом багатьох років. Перевагою технології ІПО є також її повна автоматизація та можливість керувати нею дистанційно, чого в інших системах опалення, природно, не трапляється.
Плівка Korea-Heating має такі важливі характеристики як безшумність, вологостійкість, екологічність, мобільність, легкий монтаж та демонтаж і, звичайно ж, оптимальна порівняно з іншими системами ціна.
Загалом можна сміливо говорити про те, що саме інфрачервоне плівкове опалення стає на сьогоднішній день найбільш вигідним і за технічними характеристиками, і за абсолютно нешкідливим і навіть благотворним впливом на людський організм і, що важливо, за ціновою політикою.
Інфрачервоне плівкове опалення Korea-Heating – ваш особистий крок у майбутнє.

Термоплівка Korea-Heating як унікальна система опалення